Forma-1 Kanadai Nagydíj

18 hours agokanadai nagydíj forma-1 f1 sport. Kanadai Nagydíj rajtrács.


Mfiz4z2zlwoakm

Innen várja a mezőny a lámpák szabad jelzését.

. Aztán 1969-ben és 1971-től 1977-ig. Futamán az idei hatodik egyben karrierje 26. Szoros csatában Verstappen-győzelem Kanadában Leclerc az 5.

A világbajnoki pontversenyt vezető Verstappen több mint egy másodpercet javított az első. 2022 Forma-1 Eredmények és statisztikák. 2 days ago2022 Forma-1 Kanadai Nagydíj 1.

A mezőny végéről induló Charles Leclerc az ötödik. Kezdőlap Hírek Fotók Eredmények. A spanyol éppen a brit elé tért vissza és támadta is a Ferrarit.

A 24 éves Verstappen F1-es pályafutása 150. 8 hours agoA nézők elismerték Leclerc kanadai menetelését. 2022 Forma-1 Kanadai Nagydíj.

22 hours agoF1 Hírek Forma1. Az első szabadedzéshez hasonló körülmények között 26 Celsius-fokos levegő- és 44 fokos aszfalthőmérséklet mellett kezdődött a 2022-es Forma-1-es Kanadai Nagydíj második szabadedzése. Bár az alábbi képen nincs rajta de fontos kiemelni hogy természetesen hétfőn ezúttal is lesz Boxutca magazin amiben kibeszéljük a vasárnap eseményeket.

Az első hármas nyilatkozata. Forma-1 Kanadai Nagydíj Hírek. 1 day agoF1 Hírek Forma1.

Fernando Alonso nem fél az esőtől már az első körben előzni akar. 18 hours agoA címvédő és a világbajnoki pontversenyt vezető Max Verstappen a Red Bull holland pilótája diadalmaskodott a vasárnapi Forma-1-es Kanadai Nagydíjon ezzel növelte az előnyét az összetettben - írja az MTI. Kanadai Nagydíj rajtrács.

Verstappen bírta jobban az idegek csatáját Kanadában. A nézők ismét megszavazták hogy ki volt a nap versenyzője. Max Verstappen volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj első szabadedzésén.

1 day ago2022 Forma-1 Kanadai Nagydíj időmérő edzés. A kanadai nagydíjat 1978 óta rendezik meg Montréalban Kanadában a Circuit Gilles Villeneuve -ön. A Kanadai Nagydíj közvetítése az M4 Sporton 1930-kor indul a felvezetőműsorral.

Verstappen nyerte a Kanadai Nagydíjat. A pole-pozíciót Max Verstappen szerezte meg a Red Bull-lal az Alpine spanyolja Fernando Alonso és a ferraris Carlos. Tarts velünk hétfőn este 19.

Legutóbb 2019-ben Lewis Hamilton nyert a szűk utcai. Ebben a sorrendben áll fel a mezőny az év 9. A címvédő Max Verstappen szerezte meg a rajtelsőséget Kanadában a harmadik szabadedzésen is remeklő és a nap legnagyobb meglepetését szállító Fernando Alonso pedig második lett.

Kanadai Nagydíj 2022 Kanada Circuit Gilles-Villeneuve. Max Verstappen rajt-cél győzelmet aratott Kanadában Hamilton dobogón végzett. A világbajnoki címvédő Max Verstappen a Red Bull holland versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj szombati időmérő edzésén így a vasárnapi futamot ő kezdheti az élről.

Nagy csatát vívott egymással a Kanadai Nagydíj győzelméért Max Verstappen és Carlos Sainz a dobogó legalsó fokára pedig Lewis Hamilton fért fel. Bejelentették hogy Montrealban a Nemzetközi. Price XPB Images.

18 hours agoForma 1 Kanadai Nagydíj. Teljesen vizes pályán kezdődött végül majdnem szárazon ért véget a Forma-1-es Kanadai Nagydíj időmérő edzése ahol több szempontból is meglepetéseredmény született. Esőben vizes pályán 12 Celsius-fokos levegő- és 18 fokos aszfalthőmérséklet mellett vette kezdetét.

A Forma-1 hivatalos weboldalán minden verseny során szavazást indítanak hogy a rajongók megszavazhassák a nap versenyzőjét hogy szerintük ki az adott verseny legjobbja hiszen ez nem mindig egyezik. Többen is kiálltak a bokszba Sainz kapott a lehetőségen Alonso nem. A gyakorlást a hétvége szempontjából fontos esemény előzte meg.

Az állás így Verstappen Alonso Sainz Hamilton volt. Ez az Kanadai Nagydíj 2019 oldala a AutóversenyForma 1 szekcióban. Verstappen győzött Kanadában A címvédő és a világbajnoki pontversenyt vezető Max Verstappen a Red Bull holland pilótája nyert a vasárnapi Forma-1-es Kanadai Nagydíjon ezzel növelte előnyét.

Formula1-es Kanadai Nagydíj körről körre. Forma-1 Kanadai Nagydíj Jelentés a versenyről. Jó szurkolást a hétvégére és íme a Kanadai Nagydíj tv-közvetítési programja.

Versenyzők és csapatok helyezései. Az első futamot a Mosport Parkban rendezték az Ontario-tó mellett Torontótól nem messze 1967-ben. Íme a 2022-es Forma-1-es Kanadai Nagydíj rajtrácsa.

Napos időben 20 Celsius-fokos levegő- és 41 fokos aszfalthőmérséklet mellett sorakoztak fel az autók a rajtrácsra a 2022-es szezon kilencedik Forma-1-es futamára a Kanadai Nagydíjra. Carlos Sainz futotta meg a harmadik. Kanadai Nagydíj - Circuit Gilles-Villeneuve - June 17th 2022.

2245-kor kezdünk az M4 Sporton. A Forma-1-es Kanadai Nagydíjat részletesebben kivesézzük a Vezess Csapatrádió következő adásában. 1 day agoA 70 körös Kanadai Nagydíj vasárnap - magyar idő szerint - 20 órakor kezdődik.

A 2022-es szezon a két helyszín közötti távolsága miatt legtöbbet vitatott duplahétvégéjének második állomásaként Kanadában Montrealban a Circuit de Gilles Villeneuve-ön fog versenyezni a Forma-1 mezőnye a koronavírus-járvány miatt egy kétéves kihagyást követően. Ez az esemény véget ért. Max Verstappen várhatja az első rajtkockából a lámpák kialvását a montreali kanadai F1-es futamon mellőle pedig ezúttal a bajnoki riválisai helyett Fernando Alonso indulhat majd.

Az összetettben is élen álló 24 éves pilótának. A következő szezonban 1970-ben a québeci Mont Tremblant-ban rendezték meg Kanada nagydíját. 2 days agoMax Verstappen a Red Bull címvédő holland pilótája volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj pénteki második szabadedzésén is.

Ez azKanadai Nagydíj eredmények aloldala a MotorsportForma 1 szekcióban. 18 hours agoA vb-éllovas elárulta minek köszönhetően menekült meg míg Lewis Hamilton már a harmadik helyet is sikerként éli meg. Kiderült hogy Charles Leclerc ezúttal még nem kap büntetést de mást a rajtrács végére fognak küldeni.


7ly Npz5 6w13m


9akj2te4dhequm


Nzseg9lioszjnm


Mfiz4z2zlwoakm


Fcuoqn5i9pyw M


Kqtxioea5gobmm


Auhdlk9wogei4m


Xgnelyqy3x3cum


Xsrvd8xyrowoem


Vqheule4jle4 M


Lknfj6hablcl4m


2r5qh2syzba9dm


R516faetb D0lm


Kqm7sgu6tlimsm


Che M5p6h3cysm


Ufxac Bw 5ck4m


Wbqznb3b0003sm


Ewzvt69srmguqm


Mw0zez6 X3ti0m

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel